Pogoji poslovanja

Vse cene na spletni strani so v evrih (EUR). Znižana cena je znižana redna cena, po kateri se prodaja predstavljeni izdelek za določen ali nedoločen čas. Vse cene izdelkov v trgovini vključujejo le predstavljen izdelek oziroma set izdelkov in ne vključujejo stroškov dostave. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo podjetje Between Fridays s.p. kupcu omogočilo odstop od nakupa. Vplačana sredstva po darilnih bonih, bonusih in predračunih se ne obrestujejo.

Popusti in kode za popust se med seboj ne seštevajo, razen v primeru, ko je navedeno drugače.

Cene

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri naročilu storitev prek spletne strani Between Fridays. Aktivno kodo najdete na domači strani spletne strani podjetja, v promocijskem elektronskem sporočilu Between Fridays, družabnih omrežjih Between Fridays ali preko drugega medija. Koda prinaša ugodnost, ki je navedena ob prejemu. Vse kode so vedno časovno omejene, to pomeni, da jih kupec lahko koristi le v določenem časovnem obdobju, ko le-to poteče, koda ni veljavna in ne prinese ugodnosti. Vsak kupec lahko s predloženimi osebnimi podatki (polno ime, e-naslov) kodo izkoristi le enkrat in je po koriščenju nima več pravice uporabiti. Kode za popust se ne seštevajo in ne veljajo na izdelke v akciji, razen v primeru, ko je to, v sklopu akcije navedeno drugače. Between Fridays si pridržuje pravice do sprememb pogojev uveljavljanja promocijskih kod, brez predhodnega obvestila.

Between Fridays po prejemu plačila naročenih storitev in fizičnih izdelkov kupcu pošlje račun na e-naslov. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z naročilom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo. Between Fridays k naročenim izdelkom v pošiljki ne prilaga računov v fizični obliki.

Promocijske kode
Izdaja računov

Ponudba za naročene storitve velja 8 delovnih dni od dneva prejema ponudbe naročniku. Vsi elementi ponudbe; cene, razčlenjen opis storitev, rok izdelave, so po preteku 8 delovnih dni variabilni, Between Fridays ima pravico spreminjati pogoje in ob tem dolžnost o tem obvestiti naročnika.

Ponudbe

Podjetje Between Fridays se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-1. Uporabnik se mora zavedati, da je dolžan spletnemu trgovcu posredovati svoje osebne podatke v pravilni in resnični obliki, prav tako je dolžan spletnega trgovca obvestiti o spremembi svojih podatkov. Uporabnik s sprejetjem teh pogojev potrjuje, da so osebni podatki, ki jih je navedel, pravilni.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Between Firdays s strankami komunicira preko elektronske pošte, z naslova between.fridays@gmail.com.

V promocijskih elektronskih sporočilih so navedene akcijske ponudbe, obvestila o dejavnostih in novostih, nagradnih igrah ter ponudbe. E-naslove prejemnikov podjetje Between Fridays ne bo posredovalo ostalim prejemnikom elektronskih sporočil in bo seznam le-teh držalo v zaupnosti. V vsakem elektronskem sporočilu bo prejemniku naveden jasen način odjave od prejemanja le-teh in prekinitvi tovrstne komunikacije s podjetjem.

Preko elektronske pošte stranke prejmejo tudi račune za naročene izdelke ali storitve.

Vsebine v elektronskih sporočilih lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila. V primeru napake v elektronskem obvestilu, ima ponudnik možnost odstopa od pogodbe le (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Komunikacija

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.
Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.
V slovenski zakonodaji uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št.
130/22, v nadaljevanju: ZEKom-2), katerega 225. člen predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta.

Spletna stran betweenfridays.com za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa aktivnosti obiskovalcev in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

Piškotki
Nagradna igra 5EK za 5KO

Nagradna igra je namenjena sledilcem profilov socialnih omrežij Facebook in Instagram Between Fridays. Sodeluje lahko vsak, ki izpolnjuje pogoje sodelovanja, ki so navedeni v objavi nagradne igre. Nagrajenec nagradne igre lahko nagradno unovči 31 dni od dneva razglasitve zmagovalca. Nagrada ni prenosljiva med osebami in ni unovčljiva po preteklih 31 dneh od prejema.. Nagrada se lahko unovči ob naročilu katerekoli storitve. Between Fridays si pridružuje pravico do spremembe pogojev, brez predhodnega obvestila.